Hoppa till innehåll

Ideer & Tankar kring Techsweden - Daniel W

2013 feb 26 av DanielW i Krönikor/Övrigt

Om Mig


Hejsan TechSweden!

Mitt namn är Daniel Wisenhoff och jag kommer att styra och ställa här på TechSweden framöver. Dock är mina intentioner långt ifrån att vara en envåldig härskare som dikterar med järnhand hur saker skall göras. Tvärtom, jag är ytterst medveten om att vi har mycket outnyttjad potential på TechSweden som jag nu med er hjälp vill bringa till ytan.

Det vore till stor hjälp för mig ifall alla ni som läser kommentera denna artikel med era egna känslor, ideer och funderingar.

Vem är jag?


Saken som alla undrar över, ja vem är jag? Jo, jag är en kille som älskar projekt och utmaningar. Hela mitt liv har jag försökt skapa saker och ting tillsammans med andra människor. Detta har i sin tur kombinerats med mitt livliga intresse för hårdvara och IT som jag utvecklade redan i tidig ålder. Min far var noga med att förse mig med hans gamla datorer som inte fungerade längre. Dessa skruvade jag isär till minsta beståndsdel. Faktumet är att en hårddisk och dess fina glansiga skivor kan vara väldigt intressant för en 10 åring!

Intresset för datorerna väckte och även för de små illustrationerna som rörde sig över skärmen(spel på den tiden). Dock så var det ändå något magiskt med denna burk som stod på golvet. Faktum är att den var mer magisk än vad som hände på skärmen!

Det ena ledde till den andra, men jag minns än idag när jag beställde hem en Celeron 430, VIA moderkort och 1GB Ram. Smällde ihop det i ett gammalt chassi och väldigt snart hade jag min första alldeles egna "handbyggda dator", komplett och allt med blå neon fläkt!

Tiden löpte förbi och snart började jag just kombinera iden med att skapa saker med andra och datorer. Det ledde föga förvånande till LAN. Många LAN. Roliga LAN! Inom sin tid hamnade jag på en av Skånes största ungdomsföreningar som gjorde inget annat än just LAN. Där avancerade jag inom föreningen och fick tillslut rollen som PR & Samarbetsansvarig. Under tiden passade jag även på att starta några egna verksamheter där jag fick lära mig mycket, på både gott och ont.

Några år har passerat sedan dess och mycket har jag fått lära av mina egna misstag. Misstag som TechSweden inte skall behöva lida av utan tvärtom, få slippa. Jag är tillräckligt ung för att ha vilda ideér men samtidigt har jag hunnit bli en smula rutinerad och erfaren. Jag hoppas att den sista tiden där jag är utsliten och tråkig kommer att dröjja, och att jag inte kommer få behöva uppleva den dagen...


  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar