Hoppa till innehåll

Ace Edge 990

2010 mar 08 av McTw1st i Chassi & Nätaggregat
Behövs verkligen tusenlappar läggas på ett chassi för att det skall kännas robust och gediget? Det finns en tillverkare som lever med visionen att detta inte skall behövas, nämligen Ace. Ace har tagit fram ett chassi som har samma skelett som ett annat välkänt chassi ute på marknaden, ett betydligt dyrare sådant. Vi skall idag ta oss en närmare titt på Ace Edge 900 för att se om det håller samma mått som chassit det ärvt sitt skelettet ifrån.

Ace Edge 990Behövs verkligen tusenlappar läggas på ett chassi för att det skall kännas robust och gediget? Det finns en tillverkare som lever med visionen att detta inte skall behövas, nämligen Ace. Ace har tagit fram ett chassi som har samma skelett som ett annat välkänt chassi ute på marknaden, ett betydligt dyrare sådant. Vi skall idag ta oss en närmare titt på Ace Edge 900 för att se om det håller samma mått som chassit det ärvt sitt skelettet ifrån.

Specifikationer


ChassiAce Edge 990
FärgSvart
MaterialPlast och stål
ModerkortE-ATX, ATX & Micro ATX
Slots5 x 5,25", 5 x 3,5"
KylningFront, 1 X 120mm Blå LED
Bak, 1 X 120 mm
Bakom CPU, 1x80mm
Expansionsplatser7st
Front I/O Portar4st USB 2.0, AUDIO, eSATA x 1, FireWire x 1
NätaggStandard ATX
Mått BxHxD217x486x518 mm


Översikt


Vi nämnde i introduktionen att Ace Edge 900 har i stort sett samma skelett som ett annat chassi på marknaden, nämligen Cooler Master CM690. Ace Edge 990 både ser ut som och känns som Cooler Masters CM690-chassi. Ace har dock förfinat det redan populära chassit och vid en första anblick så syns inte några uppenbara skillnader mellan Cooler Masters och Aces modeller. Skillnaderna finns dock där och vi kommer självfallet att gå igenom samtliga.


  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar