Hoppa till innehåll

Bitfenix Shinobi synas in i minsta detalj

2011 aug 22 av ante_ante i Chassi & Nätaggregat
Då var det åter igen dags för oss här på TechSweden att kika in på chassifronten igen. Denna gång är det Bitfenix som står för ett utav deras senaste chassi Shinobi. Vi snackar relativt billig penning och en stilren design. Låt oss se vad som bjuds.

Inledning


Då var det åter igen dags för oss här på TechSweden att kika in på chassifronten igen. Denna gång är det Bitfenix som står för ett utav deras senaste chassi Shinobi. Vi snackar relativt billig penning och en stilren design. Låt oss se vad som bjuds.Inte allt för spännande utsida här inte? Klassisk papp-look med ett enkelt tryck. Vi förmodar att detta är en av faktorerna som gör att prislappen kan hållas på den låga nivå som det faktiskt har. Två versioner finns tillgängliga i denna serie, en med fönster på sidan och en utan. Som synes visar man upp båda två på kartongen. Vi hittar även att det endast är versionen med fönster som fått en "tool-free design". Om även detta handlar om en prisfråga eller om det är för att man anser att det inte behövs en snygg insida när man ändå täcker den med en stor sidopanel låter vi vara osagt.

SpecifikationBitfenix Shinobi
FärgSvart
MateriaStål,Plast
Moderkorts stödMini-ITX, mATX, ATX
SlotsExternt 3st 5,25", 3.5" 8 st inkl 5.25" adaptern
Kylning
Front: 2x120mm (ingår ej)
Bak: 1x 120mm (ingår)
Topp: 2x140mm eller 2x120 (ingår ej)
Expansionsplatser7st
Front I/O Portar4xUSB 2.0, audio
NätaggregatStandard ATX
Mått BxHxD205 x 460 x 490 mm mm
ViktNetto: 7 kg
GarantiInformation saknas


TillbehörIngenting extra har man valt att skicka med. En installationsmanual samt skruvar,buntband och fötterna som ej satt på plats vid leverans. Enkelt ska det vara.


  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar