Hoppa till innehåll

Rasurbo Xange Multicolor

2011 mar 29 av ante_ante i Chassi & Nätaggregat
Rasurbo är ett relativt nytt märke på den svenska marknaden, men är betydligt större utanför vårat land, framförallt i Tyskland. Vi har nu fått möjligheten att ta en närmare titt på detta chassi som placerar sig i miditower-klassen, både var det gäller fysisk storlek och pris. Låt oss se vad Rasurbo Xange har att erbjuda.

InledningRasurbo är ett relativt nytt märke på den svenska marknaden, men är betydligt större utanför vårat land, framförallt i Tyskland. Vi har nu fått möjligheten att ta en närmare titt på detta chassi som placerar sig i miditower-klassen, både var det gäller fysisk storlek och pris. Låt oss se vad Rasurbo Xange har att erbjuda.

SpecifikationRasurbo Xange
FärgSvart
MateriaAluminium
Moderkorts stödATX / M-ATX
SlotsExternt 2st 5,25", 5 st, 4st dolda & 1st synlig 3½"
Kylning
Front: 1x120mm (ingår ej)
Bak: 1x 120mm (ingår ej)
Topp: 1x120mm (ingår)
Expansionsplatser7st
Front I/O Portar1x USB 2.0, 1x USB 3.0, 1x eSATA, HD-audio
NätaggregatStandard ATX
Mått BxHxD200 x 470 x 485 mm
ViktNetto: 6.95kg
GarantiFramgår ej


Packing & Bundle
Chassit levererades i en kartong med lite flashiga färger varken mer eller mindre. Man kunde helt klart se vad paketet skulle innehålla och det går knappast att missa att man själv kan välja färgschemat. Chassit i sig var väl skyddat utav plast och frigolit. Den lilla medföljande kartongen innehöll manual, lite skruv och sen dessa kryssliknande aluminiumblecken i ett flertal färger.  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar