Hoppa till innehåll

Snabbtitt: Be Quiet! Pure Power L8 500W

2013 okt 22 av Robert Andersson i Chassi & Nätaggregat
Vi tar en snabbtitt på be quiet mellanklass serie Pure Power L8 500W 80 Plus Bronze med extra låg ljudnivå.

Inledning


Tyska tillverkaren be quiet! säljer fläktar, nätaggregat och processorkylare. Deras produkter är kända för sin otroligt låga ljudnivå vilket är uppskattat hos entusiaster och ljudkräsna. Be quiet! har 8 olika kategorier till deras nätaggregat. Deras högsta nivå (high end) är Dark Power Pro med 80 Plus Gold som vi tidigare tittat på. Straight Power ligger också på hög nivå (premium) med 80 Plus Gold och kostar lite mindre. Power Zone är deras högre mellanklass serie med 80 Plus Bronze.

Pure Power som vi skall titta på idag är deras mellanklass serie med 80 Plus Bronze.

Kraft är en special edition serie som finns i Sverige för att konkurrera i lägsta budget klassen. Kraft finns inte listad på deras hemsida. Be quiet! har även två serier för små utrymmen, SFX Power och TFX Power där den senare är smalare än ett vanligt nätaggregat. Den sista serien System Power har 80 Plus Silver.

Denna artikel är en snabbtitt istället för recension då vi saknar utrustning för att mäta och testa nätaggregaten. I snabbtitten ger vi information om produktens egenskaper och funktionalitet.





  • 0


1 Kommentarer

Foto
Marquzz 2013 okt 23

Har ett Corsair TX750M som jag inte hör alls, även under belastning, och det marknadsförs inte ens som tyst agg. Det verkar som om nästan alla agg nuförtiden är väldigt tysta. 

    • 0

Senaste trådar