Hoppa till innehåll

AMD HD 7870 och HD 7850 från både XFX och GIGABYTE

2012 apr 02 av Conman i Grafikkort
Självklart är det många av er som ser fram emot en recension av GTX680, det nya grafikkortet från NVIDIA. Samtidigt är det förmodligen långt ifrån alla som är villiga att lägga ut den summa pengar ett sådant grafikkort kostar.

Då är korten i denna recension mycket hetare kandidater för ett inköp, vi tittar nämligen närmare på AMDs nya HD 7870 och HD 7850 kort. Kraftigare än HD 77xx och billigare än HD 79xx vilket låter som en bra kombination.

Pris/prestanda och TemperaturDå har det blivit dags att sammanfatta recensionen och som vanligt så börjar vi med pris/prestanda diagrammet.


Alla korten placerar sig bra i diagrammet, men det som sticker ut lite extra är kortet från GIGABYTE.

Temperatur och ljudnivå.Alla tre korten håller sig svala under belastning. detta tack vare att de är tillverkade med 28nm teknik och är utrustade med bra kylare.

GIGABYTE kortet är svalast men samtidigt så låter det kortet mest, när fläktarna varvar upp så låter det mer om kortet än de övriga fläktarna i systemet. XFX korten i sin tur låter inte speciellt mycket under belastning, men samtidigt så resulterar detta i en högre temperatur på korten.


  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar