Hoppa till innehåll

ASUS EAH4890 TOP Crossfire

2009 jul 13 av Conman i Grafikkort
Efter många recensioner av grafikkort som är uppbyggda helt efter referensdesign så skall det bli intressant att testa ASUS EAH4890 TOP. Det är ett 4890 kort som inte bara fått höjda frekvenser samt annan kylare utan ASUS har även en egen design på strömförsörjningen för att kortet skall klara högre hastigheter. Vi skall ta reda på om detta hjälper kortet att prestera bättre än kort som är byggda helt efter referensdesign. Vi kommer också testa kortet i Crossfire.

TemperaturKylaren med de dubbla fläktarna gör ett bra jobb när det ser till att hålla kortet svalt. Kärnan håller sig inom riktigt bra temperaturer och som referenskylaren så blåser även denna ut den varma luften på baksidan av chassit.

LjudnivåKortet är riktigt tyst och den automatiska kontrollen av fläkthastigheten fungerer bra. Utan belastning är det inte så stor skillnad mellan detta kort och ett vanligt 4890. Den stora skillnaden är vid hård beslatning. När korten får jobba och temperaturen stiger så ökar fläktarnas hastighet och nu hör man skillnad, ASUS EAH4890 TOP är betydligt tystare än ett kort med referenskylaren.


  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar