Hoppa till innehåll

ASUS EAH5850, dags för CrossFire i testbänken

2009 nov 10 av Conman i Grafikkort
Det har blivit dags för mig att testa ASUS EAH5850. Även detta är ett kort som är byggt helt efter referens design, men mjukvaran skiljer lite mot det tidigare testade HD5850 kortet. ASUS EAH5850 har samma frekvenser och prestanda som det tidigare recenserade HD5850 kortet, så några singel kort resultat kommer det inte bli utan jag kommer koncentrera mig på CrossFire resultat.

Lådan och tillbehörenDen största skillnaden mellan detta kortet från ASUS och det förra från XFX, är själva lådan och mjukvaran. På ASUS låda av standard storlek så kan vi läsa att de skickar med en kod för nedladdning av Dirt 2, men även att ASUS Voltage Tweak medföljer.


Medföljande mjukvaraPrecis som till de andra HD5850 korten så ingår även här en kod till Dirt 2, detta gör att man kan ladda hem en kopia av spelet när det släpps.


Till skillnad mot XFX som inte skickade med något program, så skickar ASUS med både ASUS SmartDoctor och ASUS GamerOSD. Det förstnämnda programmet hjälper oss att ändra spänningen, frekvenserna och fläktens hastighet. Självklart så går det att övervaka dessa värden med programmet.

Det andra, ASUS GamerOSD är ett litet program som gör det lätt att ta skärmdumpar och spela in video av det som visas på skärmen.


  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar