Hoppa till innehåll

ASUS EAH5870

2009 nov 25 av Conman i Grafikkort
Efter två recensioner av HD5850 kort så har det då äntligen blivit dags för oss att testa dess storebror. ASUS har försett oss med deras EAH5870 som är det bästa och mest avancerade singel-GPU kortet på marknaden. Det är byggt runt samma kärna och har samma mängd minne som lillebror men det finns skillnader. Frekvenserna är bland annat högre och antalet streamprocessorer är fler hos EAH5870. Detta resulterar givetvis i ett högre pris och vi ska titta närmare på om det är värt de extra pengarna.

Lådan och tillbehörenLådan till ASUS EAH5870 är exakt likadan som den till EAH5850 med undantag att det står EAH5870 på denna och EAH5850 på den förra. Lådan är av standard storlek och har ett rätt tilltalande yttre. Även på denna låda ser vi att ASUS skickar med en kod för nerladdning av DIRT 2, när det släpps, vilket vi uppskattar.
Även insidan och tillbehören är likadana för båda korten. En molex till 6-pin strömsladd, en DVI till VGA adapter, skivor med mjukvaran, manual och till sist en tryckt manual och en snabbguide.

Medföljande mjukvaraSom jag nämnde tidigare så skickar ASUS med en liten lapp med en kod till DIRT 2, detta gör att man kan ladda hem en full version av spelet när det släpps vilket är uppskattat. Det är alltid roligt att få med något extra i kartongen. Känns som man får det gratis då.

På skivan med drivrutinerna hittar vi också några specifika program för ASUS kortet. ASUS SmartDoctor låter oss ändra fläktens hastighet, frekvenserna och spänningen på kortet.

  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar