Hoppa till innehåll

ASUS GeForce GTX570 DirectCU II

2011 mar 07 av Conman i Grafikkort
ASUS är en av de främsta när det gäller grafikkort med speciell design. Ett bra exempel på detta är ASUS Ares som vi testade för ett tag sedan. Det har blivit dags att testa ASUS GeForce GTX570 DirectCU II som är ett mycket speciellt kort, det första man läger märke till kortets storlek och kylaren med dubbla fläktar.

Pris/prestanda, Sammanfattning och BetygASUS GeForce GTX570 DirectCU II hamnar precis under GIGABYTE HD 6970.
Detta beror på att ASUS kortet kostar runt 500kr mer än ett vanligt GTX 570 kort men för det lite högre priset så får man ett grafikkort som levererar bra med prestanda, samtidigt som det håller sig svalt och tyst tack vare den speciella kylaren.

SammanfattningASUS GTX570 DirectCU II är som sagt ett väldigt speciellt kort.
Med sin kylare så tar det upp hela tre kortplatser och man kan få problem om man försöker montera det i en för liten burk. Men tack vare kylarens storlek och utformning med sina dubbla 100mm fläktar, så håller sig kortet svalt samtidigt som ljudnivån är låg.

Men det finns några mindre bra detaljer med ASUS GTX570 DirectCU II. Till exempel så tycker vi att ASUS borde monterat någon typ av flänsar på minnena och så måste vi nämna än en gång, kortets storlek...

ASUS GTX570 DirectCU II kostar inte mycket mer än ett vanligt aGTX570.
Så därför tycker vi att ASUS GeForce GTX570 DirectCU II är värt en närmare titt om man är ute efter just ett GTX570 grafikkort, har plats i sitt chassi och vill ha ett tyst grafikkort.
Fördelar:
+ Egen design.
+ Tyst, väldigt tyst.

Nackdelar:
- Stort, väldigt stort.
- Inga kylflänsar på minnena.

Betyg


Betyg 3.5 / 5


________________________________________________________________

Betygssystemet bygger på:

1. Katastrof - Disaster
2. Icke Godkänt - Unapproved
3. Godkänt - Approved
4. Väl Godkänt - Well approved
5. Mycket Väl Godkänt - Exelent

  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar