Hoppa till innehåll

EVGA GeForce GTX 285 Hydro Copper

2009 mar 27 av Conman i Grafikkort
För ett tag sedan recenserade jag ett GTX295 grafikkort från ASUS, det var ett kort med dubbla kärnor tillverkade i 55nm. Nu har det blivit dags för nästa kort med 55nm kärna, nämligen EVGA GeForce GTX 285 Hydro Copper. Bakom det långa namnet döljer sig ett GTX285 med höjda frekvenser och med EVGA´s HydroCopper vattenblock monterat.

Lådan och tillbehörenEVGA har sin standard design på lådan och kortet är väl paketerat med både skumplast och antistat påse. Till kortet medföljer förutom tillbehören också manualer, en CD med mjukvara och ett litet klistermärke för dom som gillar att utsmycka sitt chassi med sådant.


På bilden ser vi att EVGA skickar med en molex till pci-e strömsladd, en komponent adapter, två dvi kontakter en för vga och en för hdmi och en ljud kabel för att kunna skicka ut ljudet genom hdmi kontakten.

EVGA skickar även med två par nipplar till vattenblocket, ett par för 3/8" slang och ett par för 1/2" slang. Även slangklämmor och två pluggar ingår i paketet.

Medföljande mjukvaraEVGA skickar med en CD skiva med kortet, den innehåller EVGA Precision, Fraps, Adobe Reader, Drivrutiner och DirectX.


Med hjälp av EVGA Precision kan man ställa in frekvenserna på kortet och ha koll på temperaturen. Det går att spara upp till tio olika profiler med olika frekvenser via detta program.

Fraps som finns på skivan är ett program som visar vilken FPS man har och det går även att spela in videos samt ta skärmdumpar i spel m.m.

EVGA har ju släppt mjukvara för att öka spänningen på grafikkort ur GTX200 serien, lite mer om detta kan ni läsa här.


  • 0


0 Kommentarer