Hoppa till innehåll

GIGABYTE GTX275

2009 jul 27 av Conman i Grafikkort
Efter några recensioner av kort från det röda laget (ATI/AMD) så är det dags igen för ett från det gröna laget (NVIDIA). Idag är det GIGABYTE GTX275 som jag skall recensera, ett kort som i första anblick ser ut att vara av referensdesign men så är inte fallet.

Lådan och tillbehörenKortet levereras i en blank förpackning med en helt OK design där den mörka bakgrunden gör att blicken dras till UDV loggan och den stora röda roboten. GIGABYTE har skrivit i procent hur mycket UDV hjälper kortet att bli strömsnålare, svalare och mer överklockningsbart. Nu är detta tillverkarens egna siffror och de ska man alltid ta med en nypa salt.

På baksidan av boxen har vi mer ingående information om UDV och vad det gör för skillnad rent kylningsmässigt.

I förpackningen hittar vi ännu en blank låda och i denna ligger kortet, tillbehören och manualen väl förpackat. Förutom detta så skickar GIGABYTE även med två molex till 6-pin strömsladdar, en DVI till VGA adapter och en sladd för att koppla in ljud till kortet.

Medföljande mjukvaraNär jag laddar den medföljande cd´n så möts man av denna bild. Där kan vi välja att installera DirectX 9, drivrutiner för kortet, GIGABYTE Gamer HUD Lite och Yahoo! Companion Toolbar.

Här är GIGABYTE Gamer HUD Lite, ett program som hjälper en att övervaka och överklocka kortet. Till höger ser vi kärnans temperatur och fläktens varvhastighet. Till vänster kan vi läsa av kortets frekvenser och här har vi även möjligheten att ändra dem.

  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar