Hoppa till innehåll

MSI R4890-T2D1G-OC

2009 jun 18 av Conman i Grafikkort
Då var det dags för ännu ett kort från det röda laget, nämligen Radeon HD 4890. Det är efterträdaren till de mycket populära 4870 korten från ATI. MSI R4890-T2D1G-OC som just detta exemplaret från MSI kallas, är byggt helt efter referensdesign fast det har fått en liten justering av frekvenserna.

Lådan och tillbehörenFörpackningen kortet levereras i ser väldigt exklusiv ut, MSI har valt en smaklig design som går i rött och svart. Att det rör sig om ett ATI baserat kort går inta att ta miste på. MSI skyltar också med att det medföljer en full version av spelet Tomb Raider: Underworld.


På baksidan hittar vi lite information om kortet men även systemkrav, så som ett strömkrav på 500W för singel kort och 600W för Crossfire. MSI har även skrivit på hela 28 olika språk, att det handlar om ett kort med ATI HD 4800 gpu.

Kortet är väldigt bra förpackat i lådan och tillbehören ligger under den vita kartongen, detta ger ett trevligt intryck när man packar upp kortet.


Förutom manual och snabbguide så hittar man också massa sladdar, adaptrar och två skivor. Den första skivan är drivrutiner och program till kortet medans den andra är en full version av Tomb Raider: Underworld, att tillverkarna skickar med spel till korten tycker jag är väldigt positivt.


MSI skickar med allt man kan tänkas behöva till kortet i inkopplingssyfte. DVI till VGA och DVI till HDMI adaptrar, Crossfire brygga, S-video kabel, S-video till komponent och S-video till RCA adaptrar och två molex till 6-pin strömsladdar.

Medföljande mjukvara


MSI skickar inte med speciellt mycket mjukvara till detta kortet. MSI Live!, MSI Live Update 3 och testversion av PowerDVD 7 och CyberLink DVD.

Men dom har faktiskt skickat med en full version av spelet Tomb Raider: Underworld. Att tillverkarna skickar med spel så man kan testa sitt nya grafikkort, tycker jag är mycket trevligt.

  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar