Hoppa till innehåll

Zotac GeForce GTX 580 AMP2!

2011 jun 17 av Conman i Grafikkort
När NVIDIA och AMD släpper sina nya grafikkort så är vi vana att det dröjer ett tag innan vi får se kort som skiljer sig från referens designen. När sedan dessa kort dyker upp så brukar det vara kylarna som är utbytta och/eller att frekvenserna är en aning högre.

Zotac har tagit det ett steg längre med deras Zotac GeForce GTX 580 AMP2!

ÖverklockningEfter alla tester så ser vi att kylaren gör ett toppen jobb, det håller kortet svalt och tyst trots att frekvenserna är högre än ett standard GTX 580. Det är bara i det mest intensiva testerna och när vi pressar kortet under en längre tid som man kan börja höra fläktarna. Detta ger oss goda förhoppningar när det gäller själva överklocknigsdelen av denna recension.Tack vare kylarens grymma prestanda så kunde vi höja volten max till kärnan utan att kortet blev för varmt. Så med lite extra volt och massa testande fram och tillbaka blir max frekvensen för kärnan 960 MHz och det ger oss en shader frekvens på 1920 MHz, överklockningen av minnena slutade vid 2220 MHz.


Zotac har valt komponenter med stor omsorg och förmodligen har det en stor del i den lyckade och stabila överklockningen av kortet.  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar