Hoppa till innehåll

BenQ E2400HD

2008 dec 01 av Conman i Kringutrustning
Bytte skärm till min dator för ett tag sedan. Jag använde mig utan en 20" widescreen innan men ville ha något större. Mina önskemål var en 24" med full-hd upplösning men tänkte att det var för dyrt för att motivera ett byte. Det var då jag hittade BenQ E2400HD.

Inledning

Bytte skärm till min dator för ett tag sedan. Jag använde mig utan en 20" widescreen innan men ville ha något större. Mina önskemål var en 24" med full-hd upplösning men tänkte att det var för dyrt för att motivera ett byte. Då hittade jag BenQ´s E2400HD och specifikationerna uppfyllde mina krav, 24" wide med 1920x1080 upplösning och priset var mycket tilltalande. Jag blev och är så nöjd med denna skärmen, så jag kända att jag måste skriva en recension här för att tipsa alla som går med tankar att byta skärm. Skärmen har full-hd upplösning, 1920x1080 vilket innebär att den fungerar perfekt att titta film på. Det finns gott om möjligheter att koppla in saker till skärmen, då det finns både vga, dvi och hdmi anslutning. Man byter vilken ingång skärmen skall visa med hjälp av en av de fem knapparna nere på höger sida av skärmen.
Det finns en annan knapp på sidan som byter "mode" på skärmen. De olika valen är, Standard, Film, Dynamik, Foto och sRGB. Det skiljer en del mellan de olika lägena, tänkte visa det senare.
  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar