Hoppa till innehåll

Logitech - En trio i svart

2011 maj 06 av Klimpen717 i Kringutrustning
Logitech får ingen närmare presentation i denna recension. Däremot förtjänar produkterna vi testar en presentation. Jag skriver produkterna för att det i detta fall handlar om tre produkter. Tangentbordet G510, musen G700 och headsetet kallat G930.

Inledning och produktpresentation


Inledning
Alla tre är produkter i det övre segmentet som Logitech skickat till oss på Techsweden för en recension och jag har nu mer eller mindre varit polare med dessa produkter under någon månad för att riktigt kunna få ett grepp om vad det är Logitech skapat för oss gamers.
Tangentbordet är trådbundet medan mus och headset är trådlöst (om man vill).
Detta med "om man vill" kommer vi in på mer längre fram.

Produktpresentation
Vi börjar lite kort med den tekniska biten.
Headsetet är ett trådlöst headset som använder sig av 2.4 GHz bandet för att överföra ljudet. Detta är samma frekvens som WLAN och många trådlösa telefoner mm. använder.
Det är ett sourround 7.1 headset och dess fulla namn är Logitech® Wireless Gaming Headset G930.
Tangentbordet heter Logitech Gaming Keyboard G510 och är ett tangentbord fullt med finesser. Det har exempelvis belysta tangenter med ställbar färg. En display som visar information om det mesta och ett inbyggt ljudkort som aktiveras när du ansluter exempelvis ett headset eller högtalare.Till sist har vi musen som är en riktig värsting med tilltalsnamnet Logitech Wireless Gaming Mouse G700. En trådlös spelmus med laserteknik och så många konfigurerbara knappar (13) att en Schweizisk armé-kniv skulle dö av avundsjuka. Alla inställningar spars i musen och den har justering av dpi-nivåer från 200 till 5700 dpi.
  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar