Hoppa till innehåll

Recension: Ozone Blade

2013 apr 12 av iDavid i Kringutrustning
Tangentbordet är vårt sätt att interagera med våra fantastiska datorer. Ett bra tangentbord höjer komforten vid datorn avsevärt. Denna vecka så sätter vi Ozones senaste tangentbord på prov i vårt testlabb.

InledningKuriosa


Tangentbord är något personligt, något som varje person har sina personliga preferenser om. I detta test så kommer vi att gå igenom tangentbordet grundligt samt rättvist för att låta dig som läsare bygga upp en personlig åsikt om tangentbordet.

Ett tangentbord är något man oftast använder länge och man bör således tänka efter innan köp av ett tangentbord där man tar in flera faktorer i ekvationen.

Detta tangentbord är ett icke-mekaniskt tangentbord som är tillverkat av den spanska tillverkaren Ozone, som inte ännu har lyckats etablera sig som ett känt varumärke här uppe i Sverige. Företaget har tidigare setts till på marknaden med deras mekaniska tangentbord, Strike. Detta tangentbord är däremot ingen uppföljare till deras tidigare tangentbord utan en helt ny modell.

I denna recension så kommer du som läsare bjudas på en genomgång av tangentbordet i bild och text. Vi börjar med att öppna förpackningen vilket leder till vår slutgiltiga bedömning av tangentbordet.


  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar