Hoppa till innehåll

Kingston HyperX T1 Black 3x4Gb

2011 okt 20 av Conman i Minnen
Kingston har skickat deras HyperX T1 Black till oss för en recension. Det är ett kit med tre 4 GB stickor och en specificerad hastighet på 1600 Mhz. Minnena påminner en hel del om det 12 GB kittet från Corsair vi testade för ett tag sedan och det är inte så konstigt, då vi vet att mängden minne är viktigare än hastigheten när det gäller Intels Core i7 system vilket ger en ökad efterfrågan på just denna typ av minnes kit.

Tester och resultatVi börjar testerna med standard inställningarna för minnena. Vilket vill säga 1600 MHz, 9-9-9-27 och 1,65 volt. Sedan ökar vi frekvensen för minnena i varje test, tills det att minnena inte längre klarar av att genomföra testet.


Första testet ut är även det som ställer högst krav på minnena, nämligen Prime95. Minnena får gå minst två timmar med full belastning i Prime95, om minnena inte skulle klara den valda frekvensen så visar det sig oftast snabbare än så.


Efter Prime95 så testar vi minnena i SuperPi och vi testar både 32M och 1M. 32M testet belastar inte minnena lika hårt som Prime95 testet gör, men då testet ändå tar lite tid att genomföra så hinner det allt bli lite belastning på minnena. 1M testet däremot går mycket snabbare att köra igenom och detta gör att minnena inte blir så hårt belastade.

Resultat


  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar