Hoppa till innehåll

Kingston HyperX T1 Black 3x4Gb

2011 okt 20 av Conman i Minnen
Kingston har skickat deras HyperX T1 Black till oss för en recension. Det är ett kit med tre 4 GB stickor och en specificerad hastighet på 1600 Mhz. Minnena påminner en hel del om det 12 GB kittet från Corsair vi testade för ett tag sedan och det är inte så konstigt, då vi vet att mängden minne är viktigare än hastigheten när det gäller Intels Core i7 system vilket ger en ökad efterfrågan på just denna typ av minnes kit.

SammanfattningKingston HyperX T1 Black kittets främsta fördel är att det erbjuder hela 12 GB men samtidigt bara ta upp tre minnesplatser. Modulerna är specificerade till 1600 MHz med timingsen 9-9-9-27, det får anses helt OK när det handlar om 4 GB moduler vid denna hastighet.

Ett problem med minnena är de höga kylflänsarna, de är hela 61mm höga. Detta kan vara ett problem när man använder stora processorkylare som sticker ut över minnena. Men samtidigt så bidrar kylflänsarna till en låg temperatur och det ger ökad stabilitet hos minnena. En annan nackdel med minnena är att de kräver 1,65V, det finns minnen på marknaden med samma prestanda men som bara kräver 1,55V.
Fördelar:
+ 12 GB kitt.
+ 1600 MHz.
+ Bra pris.

Nackdelar:
- Höga kylflänsar.
- 1,65V.

BetygBetyg 4.0 / 5Betygssystemet bygger på:

1. Katastrof - Disaster
2. Icke Godkänt - Unapproved
3. Godkänt - Approved
4. Väl Godkänt - Well approved
5. Mycket Väl Godkänt - Excellent

  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar