Hoppa till innehåll

ASUS M4A89GTD PRO/USB3 och ASUS Crosshair III Formula

2010 mar 18 av GroundX i Moderkort
Det händer mycket hos AMD nu, en ny plattform är på väg ut i ljuset. Detta betyder ny styrkrets och nya processorer. Moderkorten är först ut och styrkretsen 890 är den nya versionen som precis som 790 kommer i åt minstonde FX- och GX-utförande. Vi kommer idag att fokusera på moderkorten ASUS M4A89GTD PRO/USB3 samt ASUS Crosshair III Formula för att se om det finns några skillnader som skulle motivera ett köp av den nyare styrkretsen.

InledningDet händer mycket hos AMD nu, en ny plattform är på väg ut i ljuset. Detta betyder ny styrkrets och nya processorer. Moderkorten är först ut och styrkretsen 890 är den nya versionen som precis som 790 kommer i åt minstonde FX- och GX-utförande. Vi kommer idag att fokusera på moderkorten ASUS M4A89GTD PRO/USB3 samt ASUS Crosshair III Formula för att se om det finns några skillnader som skulle motivera ett köp av den nyare styrkretsen.
Som namnet på M4A89GTD-moderkortet antyder så har kortet den nya styrkretsen 890GX och är den styrkrets som är först ut bland de nya styrkretsarna från AMD. Crosshair III Formula använder sig utav den gamla trotjänaren 790FX.

  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar