Hoppa till innehåll

GIGABYTE MA770T-UD3P

2009 aug 09 av Conman i Moderkort
GIGABYTE har skickat sitt MA770T-UD3P moderkort till mig för en liten recension. Meningen med testerna är att se vilken prestanda man kan få med ett relativt biligt system.

Lådan och tillbehörenKortet kommer i en rätt neutral förpackning och istället för någon figur så har GIGABYTE lagt krut på att skylta med deras Ultra Durable 3. Kollar vi närmare på framsidan så ser vi att kortet stödjer AM3 processorer, processorer upp till 140W och minneshastigheter på DDR3 1666+. Vi ser även en liten symbol där det står EASY Energy Saver, mer om det längre fram i recensionen.

På baksidan hittar vi mer ingående information om GIGABYTE's Ultra Durable 3, till exempel att det hjälper till att fördela värmen och därmed bidraga till en lägre temperatur. Vi kan också läsa att det sitter dubbla bios på kortet, vilket kan rädda oss om bios blir obrukbart på något sätt. Det står även lite mer information om EASY Energy Saver, hur man kan med en knapp tryckning få moderkortet att dynamiskt kontrollera hastigheten hos de olika komponenterna och därmed spara energi.

Att det rör sig om ett lite biligare moderkort märks när vi tittar på tillbehören. Förutom manualer och en skiva med program och drivrutiner så medföljer det bara en IDE kabel, två SATA kablar och en I/O plåt. Man kan tycka att det är väldigt lite tillbehör men samtidigt så håller kortet ett lågt pris, många bäckar små...

  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar