Hoppa till innehåll

GIGABYTE MA770T-UD3P

2009 aug 09 av Conman i Moderkort
GIGABYTE har skickat sitt MA770T-UD3P moderkort till mig för en liten recension. Meningen med testerna är att se vilken prestanda man kan få med ett relativt biligt system.

GIGABYTE MA770T-UD3PGIGABYTE MA770T-UD3P är ett budget moderkort med ett pris runt 900kr, men när vi kollar närmare på kortet så är jag inte så säker på om jag skulle säga att kortet är så budget. GIGABYTE har byggt upp kortet med sin Ultra Durable 3 teknik som innebär bland annat tjockare kopparlager i PCBn och kondensatorer med hög kvalitet från Japan. Det som skulle kunna klassa kortet som ett budget kort är möjligen kortplatserna, då det bara finns en x16 PCI-express port.

Om vi kollar vidare på anslutningarna bak på kortet så hittar vi både optisk och coaxial digital ljudutgång, analoga ljudutgångar för 8.1 ljud, hela 8st usb utgångar, Firewire, Gigabit nätverksport och PS2 portar, så anslutningarna bak på kortet är verkligen inte budget.

Vi hittar fyra minnes platser på kortet och det stödjer upp till 16Gb. 24-pin strömkontakten sitter vid minnes portarna och den har en betydligt bättre placering än 8-pin kontakten som sitter placerad en bit ner på kortet. Jag hade hellre sett att den var placerad i överkant av kortet, så man slipper ha kablar som löper över kortet. Längre ner hittar vi anslutningar för hårddiskar och DVD/CD enheter, 6st SATA2 portar och en PATA port. Kortet har fler anslutningar floppy, interna usb och Firewire, så avslutningsvis så håller kortet en väldigt hög klass.


  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar