Hoppa till innehåll

Acer lanserar nya Ultra tunna bildskärmar

2012 mar 14 av Inkice i Nyheter
Acer lanserar nya Ultra tunna bildskärmar, här kommer information om den nya S-serien. 5 stycken eleganta och funktionella skärmar för både hem och kontor. Lite mer ingående information om skärmarna och om S-serien.

Acer Amerika har idag meddelat att fem sprillans nya ultra tunna LED-bakgrundsnings skärmar är på gång. Dessa skärmar finns i 20, 23 eller 27 tum och alla med justerbar lutning i basen. Slank profil och elegant modern design för den delen. Skärmarna är fyllda med så kallade top-of-the-line funktion och teknik
Det har nu blivit mycket enklare att visa familjens foton, videor eller att se på de senaste DVD / filmer eller att använda sig utav företagets affärsapplikationer som kräver utmärkt upplösning, kontrast nyckeltal och grafikprestanda.

När vi pratar om kontrast tal så har Acers nya skärmar en kontrast på 100,000,000:1. Det betyder att dessa ultra-tunna skärmar utstrålar de ljusaste vita och djupaste svärta.
Man kommer definitivt att märka en förbättring av gradering och detaljer, särskilt i mycket skumma eller mycket ljusa scener med denna avancerade teknik som finns i dessa skärmar. Utöver kontrasten så har Acer en mycket bra responstid i skärmarna på hela 5 ms, detta reducerar avvikelser i övergången tid och ger fria rörliga bilder.

Bara vid en knapptryckning kan du som användare av en av dessa skärmar komma in i verktyget Acer eColor Management för att optimera bilden i olika visningsalternativ och även ändra prestandan på skärmen.

Det tar inte slut här med funktioner och teknik nej. Acers S-serie av monitorer är också miljövänliga. Hur kommer detta sig kan man undra? Det skall jag förklara lite ytligt. Acers vita LED teknik minimerar miljöpåverkan genom att konsumera upp till 68 procent mindre ström än LCD-skärmar. Skärmarna är även Energy Star-kompatibel och är väldigt hållbara då de är tillverkade av kvicksilverfria material vilket även minskar deras miljöpåverkan.

Acer S235HL – 23” LCD

Denna skärm är vinnare utav prestigefyllda 2012 iF produkt design utmärkelsen, den exceptionella stil S235HL BII har att imponera med. Det ger verkligen en high-end lyx till alla personer vare sig skärmen står i hemmet eller i ett företagsklimat. Blandningen mellan estetiskt tilltalande, förstklassig prestanda och jord-vänlig funktionalitet har äntligen blivit sann!

Med en razor-slim profil på drygt en halv tum så levererar den en minimaliskt men ändå modern look. För att fortsätta berätta hur elegant den här skärmen är så kan jag avslöja att den är inkapslad i en glänsande svart bezel i en asymmetrisk design, silver kanten ger elegans medan de inbäddade isblå LED knapparna är inbäddade i silver kanten vilket erbjuder en modern känsla. Nu till något som vi på Techsweden är väldigt glada över och som vi tycker är riktigt snyggt är att alla I / O-portar är placerade på basen, vilket eliminerar kabeltrasslet och ökar redan där det rena och enkla utseendet.

S235HL BII LCD modellen erbjuder den ultimata multimedia upplevelsen med en widescreen för filmisk uppfatning. Att visa videor och foton samt HD-innehåll är en ren barnlek nu.
Skärmens kratfulla grafikprestanda och fantastiska 1920 x 1080 upplösning ger en 16:9 skala gör att HD material kan visas utan bildförvrängning.
Det är inte slut här än, skärmen har maximerats med ingångar och I / O-portar.
Hela tre stycken videoingångar, varav en VGA och två stycken HDMI-portar med High-Bandwidth Digital Content Protection (HDCP) som stödjer 1080 p HD och möjliggör visning av de nya digitala filmerna och kopieringsskyddade media.

Acer S235HL LCD-monitorn kommer att finnas tillgänglig i webbutiker under april månad och tillverkarens pris är 1552,56 Svenska kronor.


Acer S200HL – 20” Widescreen LCD

Den här LED-bakgrundsbelysta monitor kombinerar elegant ultra-tunn funktionalitet med en 1600 x 900 upplösning och dubbla ingångar en VGA och en DVI för bättre kompatibilitet när det kommer till kringutrustning. Med ett stativ som är rundat och glänsande och liknar porslin så ser denna monitor bra ut i alla sorters miljöer man får inte glömma den glänsande skärm ramen som gör att hela monitorn utstrålar en känsla av enkel modernism.

Acer S200HL Adb monitor finner du redan nu på nätet och tillverkarens pris är ca 1000 Svenska kronor


Acer S230HL Abd och S230 Abll – 23” Widescreen LCD-skärmarna

Dessa 23-tums ultratunna skärmar är även dem LED-bakgrundsbelysta och kan komplettera alla hem och kontor genom att kombinera elegans, funktion och en kraftfull grafikprestanda. Båda skärmarna har en ultimat multimedia upplevelse i widescreen format. Med den fantastiska 1920 x 1080 upplösningen är dessa skärmar super bra att visa HD-material, foton och videor med.

S230HL Abd erbjuder två videoingångar, en VGA och en DVI med HDCP funktion medans man har maximerat S230HL Abll med tre portar en VGA och två stycken HDMI-portar med HDCP funktionen för visning i 1080p FULL HD-grafik.

Acer S230HL Abd bildskärmen hittar man hos de ledande återförsäljarna och tillverkarens pris ligger på 1198 Svenska kronor.
S230HL Abll finns även den hos återförsäljare på nätet och har ett tillverkar pris på 1339 Svenska kronor.


Acer S271HL – 27” LCD

En maximerad monitor med en upplösning på 1920 x 1080. Acer erbjuder en 27-tumsskärm med en imponerande bildupplevelse och även den ultimata multimedia upplevelsen i ett. Genom att även den här skärmen är Widescreen så får man en filmisk visning utav HD-material, filmer, foton och vad man nu kan tänka sig visa på skärmen. En bild skala på 16:9 i HD.
Skärmen är utrustad med DVI och HDMI-portar med HDCP funktion med stöd för 1080 p FULL-HD, även en VESA kompitabel skärm för enkel montering på väggen.

Acer S271HL bud LCD-monitorn kommer att lanseras under april månad hos de traditionella ledande återförsäljarna och tillverkarens pris ligger på 2332 Svenska kronor.

Källa: Techpowerup.com
  • 0


0 Kommentarer

Senaste trådar