Hoppa till innehåll

Foto

Regler för Techsweden.org forum


 • Låst ämne Detta ämne är låst
1 svar till detta ämne

#1 Razzz

Razzz

  GIGABYTE - Hedersmedlem

 • Tillverkare och återförsäljare
 • PipPipPipPipPip
 • 7 835 inlägg
 • PlatsYstad

Postad 27 juli 2003 - 23:52

Följande punkter måste uppfyllas

Skriva inlägg

§ 1.1
Se till att posta trådar i rätt forum. Skriv också ett relevant ämne (topic) så att andra användare snabbt kan se vad din tråd handlar om. Så kallad korspostning är förbjudet, du får alltså inte skapa samma tråd i flera forumkategorier. Läs gärna igenom ditt inlägg en gång innan du postar det så det är välformulerat och fritt från stavfel. Slarvigt skrivna inlägg tas ej seriöst och besvaras sällan, var ordentlig så finns det mycket större chans att andra användare svarar.


§ 1.2
Efter du postat ditt inlägg får du inte föra det högst upp genom ett meningslöst inlägg, s.k. bumpning förrän efter en veckas tid. Din tråd kommer att låsas om bumpning sker tidigare inom en vecka från att du postade som sista postare i tråden. Om du är osäker på om ditt inlägg blir klassat som bumpning eller ej så kontakta gärna en admin eller moderator och fråga. Undantag kan tas från regeln om du tillför meningsfull information och en viss tid har passerat sedan senaste inlägget. Använd sunt förnuft är ett bra råd.


§ 1.3
Ditt inlägg får inte innehålla länkar till upprättsskyddade filer, men det är ok att diskutera kring piratkopiering.


§ 1.4
Ditt inlägg får inte verka stötande mot någon, innehålla osmakligheter eller vara personliga påhopp. Länkar till sidor innehållande ovan nämnda material är heller ej tillåtet.


Signaturer och avatarer

§ 2.1
Signaturer får inte vara längre än 4 rader. Är din signatur 1 eller 2 rader så får du ha max teckenstorlek på 100. För 3 eller 4 är det storlek 75 som gäller. Du får max använda 3 olika färger och även svart är en färg. Innehållet i signaturen får inte vara kränkande, eller opassande på något sätt.


§ 2.2
TechSweden förbehåller sig rätten att ta bort eller ändra en användares signatur eller avatar. Du får heller inte ha en animerad avatar. Vill du ha text i din avatar så får använda sådant typsnitt så det klart skiljer från det som vi använder i forumet samt placera texten så att man tydligt ser att det är en del av avataren.


§ 2.3
Din signatur eller avatar får inte innehålla reklam eller länkar till företag. Det är inte heller tillåtet att använda sin signatur för att sälja saker eller länka till sina trådar där man säljer saker utan försäljning sker endast i Köp och sälj. Det är inte tillåtet att ha länkar i sin signatur som fungerar som något slags inkomst-/poängsystem för användaren eller till liknande forum. All form av "smygreklam" eller dylikt kommer att debiteras. Vill du annonsera, kontakta daniel.w@techsweden.org.

Reklam och annonsering

§ 3.1
Reklam för kommersiella företag och verksamheter får inte göras i forumet. All form av "smygreklam" eller dylikt kommer att debiteras. Vill du annonsera, kontakta daniel.w@techsweden.org. Vill du sälja något som privatperson använd annonsforumet.

Se även: Regler för annonsforumet

Två varningar innebär att man blir avstängd en vecka följt av en månads prövotid. Under prövotiden får de inte finnas några problem, om så inte är fallet kommer det bli en månads avstängning följt av två månaders prövotid.

En varning varar i 60 dagar och tas automatiskt bort.

Moderatorer och Administratörer på Techsweden.org kan bedöma tveksamma fall själva, då alla inlägg inte kan beskrivas med regler. Moderatorer och Administratörer har alltid rätt att besluta om ev. avstängningar själva.


Redigerat av Oscar Reimer, 27 juni 2013 - 22:50 .
Uppdaterad

 • 0

#2 Oscar Reimer

Oscar Reimer

  Kväveöverklockare

 • Administratörer
 • 2 313 inlägg
 • Hwbot Poäng:
 • Plats195.75.38.139

Postad 27 juni 2013 - 22:50

Uppdaterad - Smärre korrigeringar för att passa nya sidan.


 • 0

Mvh

Oscar Reimer

 

Synpunkter eller frågor? Skicka PM!

0 användare läser detta ämne

0 medlemmar, 0 gäster, 0 anonyma medlemmar